Kansalaisopisto

Harjulan kansalaisopisto on vireä, elämän eri vaiheissa oppimaan ja harrastamaan kannustava yksityinen aikuisoppilaitos. Harjulan kansalaisopistossa voit harrastaa monipuolisesti taide- ja taitoaineita, kieliä, musiikkia, kädentaitoja sekä liikuntaa yksin tai yhdessä mukavan porukan kanssa. Kurssitarjonnasta löydät kursseja lapsille, perheille, työikäisille sekä senioreille. Työttömillä, maahanmuuttajilla ja senioriväestöllä on mahdollisuus saada kurssimaksuihin Opetusministeriön myöntämää opintosetelirahaa.

Kansalaisopiston ikäsuositus kursseille on 16 vuotta. Lasten ja nuorten kurssit on mainittu erikseen.

Harjulan kansalaisopiston tavoitteena on tukea kestävän kehityksen kytkeytymistä kansalaisopiston toimintaan. Osallistumalla kansalaisopiston kursseille, olet kurssivalinnasta riippuen mukana edistämässä taloudellista, sosiaalista, ekologista tai kulttuurista kestävää kehitystä. Lue lisää.

 

 


 

Harjulan kansalaisopiston opinto-ohjelman lukuvuodelle 2015-2016 voit ladata alla olevasta linkistä.Kurssipalaute

Kun olet osallistunut Harjulan kansalaisopiston kurssille, voit antaa kurssia koskevan palautteesi netin kautta. Siirry kyselyyn tästä. Palautteesi tallentuu automaattisesti, kun muistat painaa kyselyn lopussa olevaa Lähetä-painiketta. Kiitos palautteestasi.